SI RestoraFlor™ Liquid NDIHMON NË RIVENDOSJEN E EKUILIBRIT TË FLORËS INTESTINALE
TEK TË RRITURIT

RestoraFlor™ Liquid është një suplement ushqyes i përbërë nga probiotikë, prebiotikë dhe vitamina të grupit B. RestoraFlor ™ Liquid kombinon dy nga nga shtamet probiotikë me prova më të forta klinike shkencore: 10 miliardë miliardë CFU Lactobacillus rhamnosus GG dhe 1 miliard CFU Saccharomyces boulardii, me prebiotikë (frukto-oligosakaride) dhe vitaminat B1, B2, B6 dhe B12 në shishe praktike të lëngshme me shije fruta pylli, veçanërisht e përshtatshme për të rriturit dhe fëmijët.

 • Target Grupi

  Popullata e përgjithshme.

 • Përfitimet shëndetësore
  • Veprimi i përbashkët i 10 miliardë CFU Lactobacillus rhamnosus GG dhe
   1 miliard CFU Saccharomyces boulardii ruan balancën e florës bakteriale intestinale në rast të ndryshimeve për shkak të: terapisë me antibiotikë; çrregullimeve të zorrëve; stresit; udhëtimeve.
  • Vitaminat B2, B6 dhe B12 ndihmojnë në reduktimin e dobësisë dhe lodhjes.
  • Vitaminat B6 dhe B12 gjithashtu ndihmojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar. RestoraFlor™ Liquid mund të konsumohet direkt nga shishja ose e tretur në ujë ose lëngje frutash në temperaturë dhome.
 • Doza e rekomanduar

  1 shishe në ditë, 30 minuta përpara ose gjatë një vakti ushqyes, ose të paktën 2 orë përpara marrjes së antibiotikut nga goja.

 • Paketimi

  Kuti x 10 shishe.

 • Jetëgjatësia

  2 Vite.

Informacion mbi Produktin

Vlerat ushqyese Për 1 shishe %NRVs*
Vitamina B6 0,21 mg 15
Vitamina B2 0,21 mg 15
Vitamina B1 0,165 mg 19
Vitamina B12 0,375 mcg 15
Frukto-oligosakaride 200 mg
 • Probiotikët
 • Lactobacillus rhamnosus GG
 • Saccharomyces boulardii
 • 00
 • 10 bn CFUs**
 •    1 bn CFUs**

* Nutrient Reference Values
**CFUs = Colony Forming Units. Përmbajtja në qeliza të gjalla i referohet produktit të ruajtur në kushte të duhura.